Zařízení & příslušenství
班兰椰丝卷
Příprava 5min.
Celkový 20min.
10 块
Suroviny
-
水600 克
-
班兰叶 切条 (2.5公分)6 片
-
面粉300 克
-
玉米粉 (淀粉)1 茶匙
-
盐1 茶匙
-
初榨椰子油20 克
-
蛋1 个
-
食油 涂抹用
-
椰糖椰丝馅料300 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 块
Protein
4 g
Kalorie
1002 kJ /
240 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
2.2 g
Sacharidy
38 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
娘惹糕点
13 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní