Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
2 ¼
c. à thé de levure sèche active
nebo 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée - 1665 g d'eau et un supplément pour asperger
- 550 g de farine à pain et un supplément pour fariner
- 2 c. à thé de sel
- 1 c. à thé d’épices champêtres pour pain (voir Conseil) (volitelně)
- huile neutre, p. ex. de l’huile végétale, de colza ou de carthame pour huiler
- 60 g de vinaigre
- 30 g de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 765.2 kJ / 182.9 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 36.4 g
- Tuk
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 394.6 mg
Alternativní recepty
Pain au lait (TM5/6 Metric)
2u. 20min
Côtes levées aigres-douces (TM5/6 Metric)
30 dk
Focaccia aromatisé aux flocons de sel de mer (TM5/6 Metric)
1h 40min
Petits pains mantou et potage de courge musquée (TM6 Metric)
55 min
Soupe aux pois
2sa 10 dk
Gâteau Aloha aux carottes
1 Std. 20 Min
Pain blanc de Terre-Neuve et toutons (pains frits)
4h 40min
Biscuits au pain d'épice au chocolat (métrique)
2h 15min
Gruau à l'érable avec pommes et bleuets
20 dk
Pâté chinois
1sa 30 dk
Pâte à pizza (TM5/6 Metric)
1h
Limonade maison (TM5/6 Metric)
10 min