Pain artisanal (Betty) Métrique

Pain artisanal (Betty) Métrique

4.7 22 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 4hod. 35min.
12 tranches

Suroviny

  • 2 ¼ c. à thé de levure sèche active
    15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
  • 1665 g d'eau et un supplément pour asperger
  • 550 g de farine à pain et un supplément pour fariner
  • 2 c. à thé de sel
  • 1 c. à thé d’épices champêtres pour pain (volitelně) (voir Conseil)
  • huile neutre p. ex. de l’huile végétale, de colza ou de carthame pour huiler
  • 60 g de vinaigre
  • 30 g de jus de citron

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 tranche

Sodík 394.6 mg
Protein 6.3 g
Kalorie 765.2 kJ / 182.9 kcal
Tuk 0.9 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 0.1 g
Sacharidy 36.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...