Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Äpfel, geschält, geviertelt
- 250 g Milch
- 2 Eier
- 50 g Zucker
- 50 g Öl und etwas mehr zum Braten
- ¾ Würfel Hefe (ca. 30 g), zerbröselt
- 300 g Mehl
- 1 Prise Salz
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2522 kJ / 603 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10min
Kreppel
1h
Apfel-Quark-Puffer
45 Min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2 godz.
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 godz.
Himbeer-Baiser-Rolle
1h
Piroggen mit Kartoffel-Quark-Füllung (Pierogi ruskie)
4h 30min
Khachapuri - georgische Käse-Ei-Brote
2 godz.
Crêpes à l'orange
1h
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 Min
Tschebureki
1h 20min
Dill-Gemüse-Suppe (Zupa koperkowa)
45 Min