Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 115 g d'huile végétale
- 270 g de sucre
- 3 œufs de gros calibre
- 60 g de cacao en poudre, Hershey's
- 140 g de farine tout usage
- ½ c. à thé de sel
- 1 c. à thé de poudre à pâte
- ¼ c. à thé de bicarbonate de soude
- 140 g de lait entier
Glaçage au chocolat
- 100 g de crème à fouetter, 30-40 % de matières grasses
- 45 g de lait entier
- 225 g de chocolat noir, pépites ou morceaux (6 mm/¼ po)
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 2238 kJ / 535 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 30 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 248 mg
Alternativní recepty
Biscuits au chocolat
Žádné hodnocení
Crème pâtissière
15min
Antonio Bachour: Biscuits en cœur, chocolat-framboise (métrique)
9 Std.
Génoise
1h 50 min.
Génoise
1h 50 min.
Brownies
50min
Cookies tout chocolat
30min
Antonio Bachour: Tartelettes au citron et basilic (métrique)
3h 45min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5min
Pains briochés à la cannelle
3h 45min
Biscuits chocolatés au beurre
1h
Gâteau Aloha aux carottes
1h 20min