Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 - 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ½ brown onion (approx. 90 g)
- 1 garlic clove
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- ½ red capsicum (approx. 110 g) deseeded, cut into pieces
- 100 g zucchini, cut into pieces
- 30 - 50 g olive oil, to taste
- 400 g Roma tomatoes, cut into quarters
- 300 g water
- 200 g pouring (whipping) cream
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 - 300 g dried fettuccine, broken into halves
- 100 g salami or chorizo, thinly sliced
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3275.3 kJ / 779.8 kcal
- Protein
- 25.8 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 48.3 g
- Nasycený tuk
- 21.6 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 1034.5 mg
Alternativní recepty
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Tuna mornay
45 min
Mexican stack
45 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
"Hug in a mug" chicken soup
30 min
Apricot chicken risotto
30 min
Aussie potato salad
1h 30min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Chicken and pesto risoni
35min
Wagon wheel slice
2h 40min
Cheese and bacon cob loaf
1 godz. 20 min