Pumpkin risotto with bacon

Pumpkin risotto with bacon

4.4 1.3K hodnocení
Příprava 10min
Celkový 40min
4 portions

Suroviny

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    40 g
  • water
    1220 g
  • pumpkin peeled and cut into pieces (2 cm)
    300 g
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • sea salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • ground black pepper to taste
    2 pinches
  • eschalot
    30 g
  • rindless bacon rashers cut into thin slices
    100 g
  • butter
    40 g
  • Arborio rice
    320 g
  • dry white wine
    60 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • sea salt to taste
  • frozen green peas
    60 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
  • Parmesan cheese shaved for garnishing

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 505.5 kcal / 2123.2 kJ
Protein 15.8 g
Tuk 17.5 g
Sacharidy 66.6 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 6.7 g
Sodík 1329.1 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...