Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1220 g water
- 300 g pumpkin, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- ½ - 1 tsp sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 30 g eschalot
- 100 g rindless bacon rashers, cut into thin slices
- 40 g butter
- 320 g Arborio rice
- 60 g dry white wine
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- sea salt, to taste
- 60 g frozen green peas
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Parmesan cheese, shaved for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2123.2 kJ / 505.5 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Sacharidy
- 66.6 g
- Tuk
- 17.5 g
- Nasycený tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 1329.1 mg
Alternativní recepty
Chicken and pesto risoni
35 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min
Tuna mornay
45 min
Apricot chicken risotto
30 Min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Pumpkin soup
30 Min
Vegetable stock paste
30 Min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Zucchini slice
45 min
ANZAC slice
1h 40min
ANZAC biscuits
40 min