Pumpkin risotto with bacon
TM6 TM5

Pumpkin risotto with bacon

4.4 ( 1.3K hodnocení )

Suroviny

  • 40 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
  • 1220 g water
  • 300 g pumpkin peeled and cut into pieces (2 cm)
  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • ½ - 1 tsp sea salt to taste
  • 2 pinches ground black pepper to taste
  • 30 g eschalot
  • 100 g rindless bacon rashers cut into thin slices
  • 40 g butter
  • 320 g Arborio rice
  • 60 g dry white wine
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • sea salt to taste
  • 60 g frozen green peas
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
  • Parmesan cheese shaved for garnishing

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
505.5 kcal / 2123.2 kJ
Protein
15.8 g
Tuk
17.5 g
Sacharidy
66.6 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
6.7 g
Sodík
1329.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty