Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 oz white rice
- 21 oz Chinese cabbage, core removed, cut into pieces (2 in.), divided
- 3 tbsp salt (e.g. non-iodized, canning or pickling salt)
- 16 oz water, divided, plus extra for soaking
- 7 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 5 ½ oz Chinese white radish, cut into pieces
- 5 ½ oz onions, halved
- 1 oz fresh ginger, peeled, sliced (½ in.)
- 6 garlic cloves
- 1 oz brown sugar
- 2 oz spring onions, cut into pieces (approx. 2 in.)
- 2 tbsp fish sauce
- 1 - 2 tbsp dried chili flakes, medium mild (see Tip)
- 1 oz lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 45 oz
- Kalorie
- 2728 kJ / 652 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 146 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 21 g
- Sodík
- 3452 mg
Alternativní recepty
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40 λεπτ.
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Savory Turnip Cake
26 Std. 55 Min
Homemade miso soup
55min
Steamed Scallion Rolls
3ωρ.
Garam Masala
10 Min
Asian vegetable soup with tofu
1h 30min
Cranberry Mung Bean Cake
4 godz. 55 min
Butterfly Pea Tea
15min
Spicy Rosemary Mixed Nuts
35 Min
Sambal oelek
20min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 Min