Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 oz white rice
- 21 oz Chinese cabbage, core removed, cut into pieces (2 in.), divided
- 3 tbsp salt (e.g. non-iodized, canning or pickling salt)
- 16 oz water, divided, plus extra for soaking
- 7 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 5 ½ oz Chinese white radish, cut into pieces
- 5 ½ oz onions, halved
- 1 oz fresh ginger, peeled, sliced (½ in.)
- 6 garlic cloves
- 1 oz brown sugar
- 2 oz spring onions, cut into pieces (approx. 2 in.)
- 2 tbsp fish sauce
- 1 - 2 tbsp dried chili flakes, medium mild (see Tip)
- 1 oz lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 45 oz
- Kalorie
- 2728 kJ / 652 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 146 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 21 g
- Sodík
- 3452 mg
Alternativní recepty
Savory Rice Porridge (Congee)
35 min
Crackers from Kale Juice Pulp
45 min
Spicy Lemon Vinaigrette
5min
Brown Rice Milk
10min
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55 min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Black Tahini Banana Bread
1 godz. 20 min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Japanese toasted sesame salad dressing
10min
Moong Dhall (Green Peas Dhall)
40 min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min