Zařízení & příslušenství
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
Příprava 15min.
Celkový 50min.
1 portion
Suroviny
-
1 oz olive oil, (see Variation)oil (see Variation)1 oz
-
14 ½ - 17 ½ oz red onion, cut in wedges or sliced (¼ in.)yellow onions cut in wedges or sliced (¼ in.)14 ½ - 17 ½ oz
-
water1 oz
-
salt2 pinch
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
428 mg
Protein
5 g
Kalorie
1264 kJ /
302 kcal
Tuk
21 g
Vláknina
8.1 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
22 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Basic Onions
14 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20min.
Sautéing Vegetable Mixture
30min.
Sautéing 14 oz Eggplant
35min.
Sautéing 7 oz Eggplant
30min.
Sautéing 7 oz Leeks
Žádné hodnocení
Sautéing 8.5 oz Shallots
20min.
Light Browning Onions and Garlic
20min.
Caramelizing 7 oz Onions
40min.
Browning 7 oz Onions
25min.
Sautéing 10.5 oz Onions
Žádné hodnocení
Sautéing 7 oz Onions
20min.
Sautéed Cauliflower
25min.