Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
TM6

Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions

3.6 (11 hodnocení)

Suroviny

  • 1 oz oil (see Variation)
    nebo 1 oz olive oil (see Variation)
  • 14 ½ - 17 ½ oz yellow onions, cut in wedges or sliced (¼ in.)
    nebo 14 ½ - 17 ½ oz red onion, cut in wedges or sliced (¼ in.)
  • 1 oz water
  • 2 pinch salt

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1264 kJ / 302 kcal
Protein
5 g
Sacharidy
22 g
Tuk
21 g
Nasycený tuk
3 g
Vláknina
8.1 g
Sodík
428 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty