Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Aluatul
- 400 g făină, plus pentru pudrat suprafața de lucru
- 200 g unt, tăiat cuburi
- 100 g apă
- 1 linguriță sare de mare fină
Pateul
- 6 - 8 fire pătrunjel proaspăt, doar frunzele
- 3 lingurițe piper verde, murat
- 2 felii pâine albă (50 g)
- 100 g ciuperci champignon, proaspete
- 900 g carne de porc fără os, slabă, tăiată cuburi (2 cm)
- 150 g ficat de pui, curățat, tăiat bucăți
- 3 lingurițe sare de mare fină
- 1 linguriță piper negru măcinat
- 3 ouă mari (63-73 g)
- 50 g lapte
- 20 g vin Oloroso
- 50 g ficat de rață, crud (volitelně)
Asamblarea
- 3 felii bacon, neafumat
- 1 ou, bătut
- 350 g apă, plus pentru înmuiat gelatina
- 3 foi de gelatină
- 50 g vin dulce (de Xeres sau Madeira)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1706 kJ / 408 kcal
- Protein
- 22.6 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 24.2 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Miso cu vinete sous-vide
Žádné hodnocení
Sorbet cu jeleu de Pimm's și castravete
Žádné hodnocení
Tocană de curcan cu ciuperci și smântână, gătită lent
4 godz.
Salată de căpșune cu vinegretă Xeres caramelizată
Žádné hodnocení
Soldăței de omletă
Žádné hodnocení
Bolul cu carne de porc și hoisin
30min
Praz gratinat cu sos béchamel
1óra 15p
Pateu țărănesc
48h
Chifteluțe cu orez perlat
Žádné hodnocení
Miel cu legume, la aburi
1h 30 min
Pate de ficat cu Riesling
3óra
Aluat fraged
5 min