Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g boter, in stukken
- 130 g slagroom (ong. 48% vet)
- 50 g donkerbruine suiker
- 50 g basterdsuiker
- 50 g ahornsiroop
- 70 g bourbon-whisky
- 2 tl vanillepasta
- 1 tl fijn zeezout
- Nutriční hodnoty
- na 1 Totale recept
- Kalorie
- 7410 kJ / 1770 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 141 g
- Tuk
- 121.5 g
- Nasycený tuk
- 65.8 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 2616.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème karamel (flan)
5h 30min
Karamelsaus
1h 30min
Lentetaart met yoghurt
5 godz. 15 min
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Žádné hodnocení
Engelse brunch
Žádné hodnocení
Bosbessen cheesecake-ijs
14 Std. 35 Min
Karamel parfait
Žádné hodnocení
Warme chocolademelk op een stokje
1 Std. 20 Min
Kip- en aspergetaartjes
1 godz. 35 min
Hazelnootijs
Žádné hodnocení
Gezouten karameltaart
2 godz. 40 min
Warme chocolademelk van de inca's
40 Min