Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 - 480 g basterdsuiker
- 150 - 300 g vers geperst citroensap
- 120 - 240 g boter
- 3 - 6 eieren, medium (53-63 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Totale recept
- Kalorie
- 18977 kJ / 4530 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 542 g
- Tuk
- 238 g
- Nasycený tuk
- 132 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 493 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Meringue spoken
12h 25min
Vloeibare karamel
25 Min
Karamelsaus
1h 30min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h
Citroencurd
1h
Geflambeerde uientaart
Žádné hodnocení
IJskroon van meringue en frambozen
4 godz. 10 min
Paaspastei
Žádné hodnocení
Karamel parfait
Žádné hodnocení
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Pêche Melba
Žádné hodnocení
Banketbakkersroom
15 min