BBQ kyllingvinger

BBQ kyllingvinger

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
6 porsjoner

Suroviny

  • løk, gul (ca. 120 g), delt i to
    1
  • hvitløksfedd
    1
  • tomatsaus (glutenfri) (se tips)
    250 g
  • cider eddik
    50 g
  • honning
    50 g
  • brunt sukker
    100 g
  • Worcestershire saus (glutenfri) (se tips)
    2 ss
  • vann
    60 g
  • paprikakrydder
    ½ ts
  • kyllingvinger, med skinn (see Tips)
    1000 g
  • vårløk delt i tynne skiver, til pynt (valgfritt)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Sodík 373.2 mg
Protein 27.9 g
Kalorie 2140.8 kJ / 509.7 kcal
Tuk 29.2 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 8.9 g
Sacharidy 34.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše