Zařízení & příslušenství
BBQ kyllingvinger
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
6 porsjoner
Suroviny
-
løk, gul (ca. 120 g), delt i to1
-
hvitløksfedd1
-
tomatsaus (glutenfri) (se tips)250 g
-
cider eddik50 g
-
honning50 g
-
brunt sukker100 g
-
Worcestershire saus (glutenfri) (se tips)2 ss
-
vann60 g
-
paprikakrydder½ ts
-
kyllingvinger, med skinn (see Tips)1000 g
-
vårløk delt i tynne skiver, til pynt (valgfritt)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsjon
Sodík
373.2 mg
Protein
27.9 g
Kalorie
2140.8 kJ /
509.7 kcal
Tuk
29.2 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
8.9 g
Sacharidy
34.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Glutenfri mat
94 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Valnøttkaker med koriandersalsa og mais
Žádné hodnocení
Blomkål- og fennikelnuggets med ajvar
Žádné hodnocení
Djevelegg
Žádné hodnocení
Rød linsetofu
8hod. 30min.
Walisisk toast med søt sylteagurk
Žádné hodnocení
Minitaco med scampi og vårgrønt
Žádné hodnocení
Temaki sushi (TM6)
Žádné hodnocení
Kringler
1hod. 35min.
Klassisk Flammkuchen
1hod.
Soyamelk og dampede boller
Žádné hodnocení
Vietnamesiske kjøttboller med chilisaus
Žádné hodnocení
Gule egg
Žádné hodnocení