Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 克 水
- 6 个 虾仁 ,开背
- ½ 茶匙 盐 (约3克)
- 100 克 鱿鱼 ,洗净切3-4厘米段
- 70 克 米粉 ,越南干细米粉,水里浸泡至软
- 1 - 2 根 新鲜小米椒 ,依个人口味添加
- 2 瓣 蒜头
- 15 克 青柠汁
- 40 克 鱼露
- 15 克 糖
- 80 克 白洋葱 ,切丝
- 70 克 芒果 ,去皮切块
- 20 克 香菜 ,切段
- 6 颗 樱桃番茄 ,一切二
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2374 kJ / 568 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Sacharidy
- 101.5 g
- Tuk
- 3.6 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 5180.1 mg