Zařízení & příslušenství
泰式海鲜色拉
Příprava 15min.
Celkový 20min.
1 人份
Suroviny
-
水600 克
-
虾仁 开背6 个
-
盐 (约3克)½ 茶匙
-
鱿鱼 洗净切3-4厘米段100 克
-
米粉 越南干细米粉,水里浸泡至软70 克
-
新鲜小米椒 依个人口味添加1 - 2 根
-
蒜头2 瓣
-
青柠汁15 克
-
鱼露40 克
-
糖15 克
-
白洋葱 切丝80 克
-
芒果 去皮切块70 克
-
香菜 切段20 克
-
樱桃番茄 一切二6 颗
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
5180.1 mg
Protein
34.7 g
Kalorie
2374 kJ /
568 kcal
Tuk
3.6 g
Vláknina
2.3 g
Nasycený tuk
0.5 g
Sacharidy
101.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
冬日暖锅料理
10 recepty/-ů
Čína
Čína