Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 160 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 250 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
Cobertura
- 200 g de cebolla cortada en juliana
- 30 g de mantequilla
- 200 g de crème fraîche
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 200 g de dados de beicon ahumado
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 5038 kJ / 1205 kcal
- Protein
- 39.91 g
- Sacharidy
- 99.31 g
- Tuk
- 7.04 g
- Vláknina
- 6.52 g
Alternativní recepty
Pizza genovesa de cebolla
1 Std.
Nidos de huevo al horno
4h
Bao buns a la catalana
2h
Girasol de brioche de mantequilla con jamón y queso
2h
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50 Min
Pan milhojas de sobrasada y queso
2 Std. 10 Min
Coca de chipirones y boletus al ajillo
40 Min
Panecillos tiernos con queso cremoso
1 Std. 45 Min
Pan de cañada (pan plano con aceite)
50 Min
Pan relleno de queso (Khachapuri) - Georgia
30 Min
Focaccia de Puglia
1 Std.
Rolls de jamón y queso
45min