Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di grano saraceno
- 1490 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero di canna
- 25 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina senza glutine
- 1 cucchiaino di sale
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaio di semi di sesamo
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 577 kJ / 138 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Sacharidy
- 26.1 g
- Tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane veloce (senza glutine)
1h
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1u. 40min
Farina di riso (senza glutine)
10min
Torta margherita (senza glutine)
50min
Pane in cassetta (senza glutine)
13u. 45min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2j 35 menit
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2 Std. 55 Min
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2j 40 menit
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2 Std. 55 Min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min
Piadina (senza glutine)
1h 20min