Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 370 g de agua
-
20
g de levadura prensada fresca
nebo 10 g de levadura seca - 20 g de aceite de oliva y un poco más para engrasar el bol
- 1 pellizco de azúcar
- 600 g de harina
- 1 cucharadita de sal
Cubierta
- 20 g de aceite de oliva y un poco más para engrasar la bandeja
- 100 g de cebolla morada cortada en pluma
- 1 cucharada de romero fresco o seco
- 1 cucharadita de sal gruesa
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1085 kJ / 259 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 46.9 g
- Tuk
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50 Min
Quiche de zapallito italiano
1 Std. 10 Min
Arroz sabroso
25 Min
Queque clásico
1 Std. 20 Min
Pastelera de choclo
1 Std.
Ñoquis con salsa rosa
2h 25min
Cinnamon rolls
2 Std. 10 Min
Empanada de pino al horno
4 Std.
Pan amasado
55 Min
Pisco sour
10 Min
Queque de zanahoria y naranja
2 Std. 15 Min
Cebolla caramelizada
45 Min