Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 140 g Milch
- 50 g Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 350 g Weizenmehl Type 550
- 50 g Butter, in Stücken
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
Streusel und Fertigstellung
- 220 g Mehl
- 60 g Zucker
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 150 g Butter, kalt, in Stücken
- 200 g Puderzucker
- 20 g Zitronensaft
- 20 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2633 kJ / 629 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 97 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 40 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schinken-Käse-Laugentaler
2h 20min
Erdbeer-Streusel-Taler
2h 20min
Kirschtaschen
1h
Brioche mit Cremelikör
5h
Rosinenschnecken
2h 20min
Streuseltaler mit Johannisbeer-Quark-Füllung
2 Std. 45 Min
Buttermilch-Weckchen
1h 30 min
Quarkbällchen
30 min
Appelflappen (niederländische Apfeltaschen)
55 min
Butter-Käse-Streusel-Kuchen
2 godz. 30 min
Zwetschgen-Hefe-Taler mit Haselnuss-Streuseln
2 godz.
Handbrot mit Schinken und Käse
12h 30min