Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Rosinen
- 50 g Apfelsaft
- 270 g Milch
- 100 g Zucker
- 1 Pck. Trockenhefe
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- 80 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- 200 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken
- 200 g Puderzucker
- 20 g Zitronensaft
- 20 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2220 kJ / 530 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 89 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Heidelbeer-Schmand-Hefekuchen
2ωρ. 50 λεπτ.
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4h 15 min.
Heidelbeer-Hefeschnecken mit Frischkäse-Guss
3hod.
Streuseltaler
1óra 40p
Apfel-Nuss-Kranz
2h 15min
Skandinavische Kringler
2ωρ. 20 λεπτ.
Zwetschgenschnecken mit Bienenstichkruste
3hod.
Streuseltaler mit Johannisbeer-Quark-Füllung
2h 45min
Apfelkuchen mit Streuseln
2 Std. 30 Min
Kefir-Zöpfe
7h 30 min
Zwetschgen-Hefe-Taler mit Haselnuss-Streuseln
2h
Erdbeer-Streusel-Taler
2ωρ. 20 λεπτ.