Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g unt, moale, plus pentru uns forma
-
2
linguri pesmet, pentru tapetat forma
nebo 2 linguri făină, pentru tapetat forma - 25 g hrișcă, (opțional)
- 100 g ciocolată amăruie, bucăți
- 150 g zahăr
- ½ linguriță sare
- 3 ouă
- 250 g făină
- 10 g praf de copt
- 20 g lapte
- fulgi de sare de mare, pentru decor
- Nutriční hodnoty
- na 12 porții
- Kalorie
- 15263 kJ / 3648 kcal
- Protein
- 57 g
- Sacharidy
- 419 g
- Tuk
- 197 g
- Nasycený tuk
- 117 g
- Vláknina
- 21 g
- Sodík
- 2022 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chec cu dovleac și mirodenii cu glazură de sirop de arțar
1 Std. 5 Min
Supplì (crochete romane cu orez)
50 Min
Steluțe de crăciun
2 Std.
Biscuiți cu unt
50 Min
Ruladă de carne
1 Std. 20 Min
Tort cu mascarpone și ciocolată
2 Std.
Tartă cu cheag de portocale
1 Std. 20 Min
Tartă cu dovleac
5h 50min
Tort de ciocolată
2 Std.
Brioșe cu lămâie, fără gluten
1 Std. 15 Min
Prăjitură cu migdale și topping de ciocolată albă
2 Std. 50 Min
Latte rece cu matcha, cocos și caramel
1h 45 min.