Omelette esponjoso de espinacas y jamón

Omelette esponjoso de espinacas y jamón

4.5 37 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
2 porciones

Suroviny

  • 1 diente de ajo pelado
  • 25 g de aceite vegetal
  • 80 g de hojas de espinaca fresca
  • 1 cdita de sal
  • 4 huevos
  • 30 g de leche entera
  • ½ cdita de pimienta blanca molida
  • aceite de oliva para freír
  • 30 g de queso emmental en rebanadas (2 mm)
  • 30 g de jamón de Parma en rebanadas finas

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porción

Sodík 0.7 mg
Protein 20.5 g
Kalorie 1449.5 kJ / 346.5 kcal
Tuk 27.5 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 8 g
Sacharidy 4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...