Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Eier, kalt, mittelgross (53-63 g)
- 400 g Randensaft
- Wasser, auf 1 l genau aufzufüllen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 0.3 g
- Tuk
- 4.2 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 61 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gemüsesuppe
25 Min
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1 Std. 30 Min
Eier grün färben
55 min
Eier gelb färben
55 min
Eier hellblau färben
55 min
Aprikosen-Konfitüre auf Vorrat
55 min
Vanillekipferl
1 Std. 30 Min
Gulasch
3 Std.
Eier gelb färben
2 Std. 30 Min
Eier orange färben
55 min
Spargeln mit Quark-Tartarsauce
50min
Heidelbeer-Schaum
10 Min