Kompatibilní verze
Vollkornbrot mit Aufstrich und Poulet-Fleischbällchen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vollkornbrot
- 380 g Wasser
- 1 Prise Zucker
- 20 g frische Hefe, zerkrümelt
- 500 g Vollkornmehl
- 100 g Sonnenblumenkerne
- 1 ½ TL Salz
- pflanzliches Öl, zum Einfetten
Pikanter Aufstrich
- 150 g Frischkäse
- 150 g Hüttenkäse
- 1 Ei, hartgekocht, geschält, geviertelt (volitelně)
- ½ TL Salz
Hähnchen-Frikadellen
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 400 g Hackfleisch (Poulet)
- 40 g Paniermehl
- 1 Ei
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 10 g Tomatenpurée
- 15 g Sojasauce
- pflanzliches Öl, zum Braten
- 50 g Frischkäse
- 1 rote Peperoni, in Form eines Schnabels geschnitten
- 1 gelbe Peperoni, Schnitt in Form der Augenbraue
- 1 Bund Schnittlauch, frisch
- 10 schwarze Oliven, entsteint, halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1031 kJ / 246.4 kcal
- Protein
- 14.6 g
- Sacharidy
- 18.6 g
- Tuk
- 13.4 g
- Nasycený tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 384 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zucchettisuppe mit Frischkäse
35min
Bürli mit Roggen
12 Std.
Ruchbrot im Brattopf
2 Std. 25 Min
Gemüse vom Blech mit Pilzrahmsauce
1h 15min
Dinkel-Knäckebrot
2 Std.
Knäckebrot
1 Std.
Weizen-Dinkel-Brot
12 Std.
Forellen mit Gemüsereis
45min
Dinkel-Haselnussbrot
2h 50 min
UrDinkel Brot
11h
Sonntagszöpfe Zweierlei
2hod. 10min
Berner Zopf
1 godz. 45 min