Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pão
- 20 g aneto, só as folhas
- 100 g cebola roxa cortada em pedaços
- 300 g leite
- 15 g mel
- 20 g fermento de padeiro fresco, esfarelado
- 560 g farinha integral
- 1 ovo
- 50 g manteiga
- 2 c. chá de sal
Ovos
- 4 ovos médios, frios
- 1000 g água
Montagem
- Farinha integral q.b. p/ polvilhar
- 1 gema de ovo
- 100 g salada mista
- 150 g filete de truta fumada
- ½ limão, só o sumo
- Cebola roxa cortada em rodelas q.b. p/ guarnecer
- Pimenta preta q.b. p/ temperar
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 444.3 kJ / 106.2 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 15.2 g
- Tuk
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 120.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tisana fria de hortelã, limão e laranja
1h 10min
Saltear mistura de legumes
30 Min
Piza vegetariana - TM6
1h 40min
Menu: Puré de legumes com almôndegas de frango e uvas e maçãs a vapor
1h 10min
Ovos tingidos de amarelo
55 Min
Maçãs em flor
55 Min
Pão com recheio de maçã e noz
1h 50min
Amêndoa (Modo descascar)
5 Min
Creme de legumes e urtigas com espargos e granola aromática
1h 15min
Frango satay com pickles de legumes - TM6
1h
Sopa de peixe XL
1h 5min
Saltear 200 g de alho-francês
20 Min