Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
TM6

Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets

4.7 (3 hodnocení)

Suroviny

Wholegrain Easter bread

  • 1 bunch fresh dill, leaves only (approx. 20 g)
  • 100 g red onion, cut into halves, plus extra to garnish (cut in rings)
  • 300 g milk
  • 15 g honey
  • 2 ½ tsp dried instant yeast
  • 560 g wholemeal plain flour
  • 1 egg
  • 50 g butter, cut into pieces
  • 2 tsp sea salt

Eggs

  • 4 eggs, chilled, straight from the fridge
  • water, to fill to 1L mark

Assembly

  • 1 egg yolk, beaten, to brush
  • 100 g mixed salad leaves
  • 150 g cooked smoked trout
  • freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
  • ground black pepper

Nutriční hodnoty
na 1 slice
Kalorie
447.1 kJ / 106.4 kcal
Protein
5.4 g
Sacharidy
12.3 g
Tuk
3.5 g
Nasycený tuk
1.5 g
Vláknina
2.4 g
Sodík
222.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty