Zařízení & příslušenství
Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
30 slices
Suroviny
Wholegrain Easter bread
-
fresh dill leaves only (approx. 20 g)1 bunch
-
red onion cut into halves, plus extra to garnish (cut in rings)100 g
-
milk300 g
-
honey15 g
-
dried instant yeast2 ½ tsp
-
wholemeal plain flour560 g
-
egg1
-
butter cut into pieces50 g
-
sea salt2 tsp
Eggs
-
eggs chilled, straight from the fridge4
-
water to fill to 1L mark
Assembly
-
egg yolk beaten, to brush1
-
mixed salad leaves100 g
-
cooked smoked trout150 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
-
ground black pepper
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 slice
Sodík
222.9 mg
Protein
5.4 g
Kalorie
447.1 kJ /
106.4 kcal
Tuk
3.5 g
Vláknina
2.4 g
Nasycený tuk
1.5 g
Sacharidy
12.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Easter around the world
28 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Liquid Caramel
Žádné hodnocení
Piggy buns
2hod.
Turmeric and tequila
24hod. 10min.
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1hod. 40min.
Chicken galantine with dill yoghurt
3hod. 25min.
Crispy olives
1hod. 30min.
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1hod. 20min.
Neapolitan ice cream cake
21hod. 10min.
Spicy tuna dip
5min.
Vietnamese mixed meat pho
1hod. 50min.
Poppy seed strudel
3hod. 15min.
Pani popo (Samoan coconut buns)
3hod. 25min.