Kompatibilní verze
Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Wholegrain Easter bread
- 1 bunch fresh dill, leaves only (approx. 20 g)
- 100 g red onion, cut into halves, plus extra to garnish (cut in rings)
- 300 g milk
- 15 g honey
- 2 ½ tsp dried instant yeast
- 560 g wholemeal plain flour
- 1 egg
- 50 g butter, cut into pieces
- 2 tsp sea salt
Eggs
- 4 eggs, chilled, straight from the fridge
- water, to fill to 1L mark
Assembly
- 1 egg yolk, beaten, to brush
- 100 g mixed salad leaves
- 150 g cooked smoked trout
- freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 447.1 kJ / 106.4 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 12.3 g
- Tuk
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 222.9 mg
Alternativní recepty
Brioche buns baked in a cast iron pot
2h
Grisons barley soup
1 Std. 15 Min
Taro bread
4h 20min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 min
Liver cake
1 Std. 50 Min
Triple layer bundt cake
1h 30min
Halva semifreddo
7 godz. 30 min
Celebration saffron and sage bread with ginger butter
3 Std.
Soy milk and Mantou buns
6u.
Sunflower and sesame seed bread rolls
1 Std.
Poppy seed strudel
3h 15 min
"Little house" slice
6h 30min