Kompatibilní verze
Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Wholegrain Easter bread
- 1 bunch fresh dill, leaves only (approx. 20 g)
- 100 g red onion, cut into halves, plus extra to garnish (cut in rings)
- 300 g milk
- 15 g honey
- 2 ½ tsp dried instant yeast
- 560 g wholemeal plain flour
- 1 egg
- 50 g butter, cut into pieces
- 2 tsp sea salt
Eggs
- 4 eggs, chilled, straight from the fridge
- water, to fill to 1L mark
Assembly
- 1 egg yolk, beaten, to brush
- 100 g mixed salad leaves
- 150 g cooked smoked trout
- freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 447.1 kJ / 106.4 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 12.3 g
- Tuk
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 222.9 mg
Alternativní recepty
Pea shakshuka with bacon dust
55min
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
2h 30min
Umali
1h 25min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter)
6h 10min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Maca chocolate bark
50min
Quark and herb spread
5min
Banh ran (sesame balls)
25h 30min
Horchata
24 Std. 10 Min
Spiced cherry brioche wreath
2h 20min
Chinese-style drinking porridge
25min
Sourdough soup (White borscht)
96h 30 min