Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets

Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets

4.7 3 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
30 slices

Suroviny

Wholegrain Easter bread
  • fresh dill leaves only (approx. 20 g)
    1 bunch
  • red onion cut into halves, plus extra to garnish (cut in rings)
    100 g
  • milk
    300 g
  • honey
    15 g
  • dried instant yeast
    2 ½ tsp
  • wholemeal plain flour
    560 g
  • egg
    1
  • butter cut into pieces
    50 g
  • sea salt
    2 tsp
Eggs
  • eggs chilled, straight from the fridge
    4
  • water to fill to 1L mark
Assembly
  • egg yolk beaten, to brush
    1
  • mixed salad leaves
    100 g
  • cooked smoked trout
    150 g
  • freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
  • ground black pepper

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 slice

Sodík 222.9 mg
Protein 5.4 g
Kalorie 447.1 kJ / 106.4 kcal
Tuk 3.5 g
Vláknina 2.4 g
Nasycený tuk 1.5 g
Sacharidy 12.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...