Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 800 g d'épaule de porc, désossée (5-6 grands morceaux)
- 110 g d'oignons, coupés en deux et en tranches
- 1 brin de romarin frais
- 225 g d'eau
- 170 g de vinaigre de cidre
-
1
c. à café de bouillon de légumes en pâte
nebo 1 cube de bouillon de légumes - ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts et un peu pour le service
- 510 g de sauce barbecue
- poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 feuilles de laitue, pour le service
- 6 pains à burger
- 1 oignon rouge, coupé en deux et en demi-rondelles
- sauce barbecue, pour le service
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1807 kJ / 432 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 847 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petits beignets chocolat et noisettes
3h 10min
Pâtes fraîches véganes
Žádné hodnocení
Croissants au beurre
16u. 15min
Bombes mojito
4h 10min
Eclairs à la pistache
4h 30min
Mille-feuille à la crème pâtissière
5h
Crêpes fourrées choco-noisette
1sa 55 dk
California rolls aux langoustines et mayonnaise à la mangue
12h 40 min
Crêpe Belle-Hélène
40 min
Rôti de porc farci aux dattes, sauce à l'échalote
1h
Pains à burgers américains
3h 15min
Macarons à la vanille
3h