Zařízení & příslušenství
Rissallad med grönsaker
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 portioner
Suroviny
Rissallad
-
färsk koriander endast bladen1 msk
-
färsk bladpersilja endast bladen1 msk
-
lök i kvartar100 g
-
röd paprika i kvartar100 g
-
vatten600 g
-
ris120 g
-
squash tärnad (1 cm)100 g
-
aubergine tärnad (1 cm)100 g
Dressing
-
extra virgin olivolja60 g
-
saft av citron20 g
-
vitlöksklyfta1
-
rödvinsvinäger1 msk
-
dijonsenap1 tsk
-
honung1 tsk
-
fint havssalt½ tsk
-
malen svartpeppar¼ tsk
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
2.3 g
Kalorie
848 kJ /
203 kcal
Tuk
15.6 g
Sacharidy
13.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Barbecue
9 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Blomkålsmos
Žádné hodnocení
Bulgur
Žádné hodnocení
Stekt sparris
Žádné hodnocení
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Žádné hodnocení
Fänkålssallad
Žádné hodnocení
Misofisk med gröna bönor och kikärtspuré
Žádné hodnocení
Kashmiri-ris
Žádné hodnocení
Naanbröd med lök och kummin
Žádné hodnocení
Potatis- och rotsellerigratäng
Žádné hodnocení
Rosmarin- och rotfruktsmos
Žádné hodnocení
Miso-aubergine (sous-vide)
Žádné hodnocení
Janssons Frestelse
1hod. 40min.