Zařízení & příslušenství
Bulgur
Příprava 5min.
Celkový 35min.
8 portioner
Suroviny
-
bulgur medium (se tips för portionering)200 - 500 g
-
vatten (se tips)400 - 800 g
-
olja5 - 20 g
-
havssalt½ - 1 tesked
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
296 mg
Protein
6 g
Kalorie
896 kJ /
214 kcal
Tuk
1.9 g
Vláknina
6 g
Nasycený tuk
0.1 g
Sacharidy
43 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Grundkokboken
158 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Scones
30min.
Karamelliserad lök
50min.
Wokade blandade grönsaker
Žádné hodnocení
Brynta kycklingbitar
Žádné hodnocení
Brynta nötbitar (medium)
Žádné hodnocení
Sojayoghurt (vegansk)
Žádné hodnocení
Svampsås
Žádné hodnocení
Jordnötsmjölk och plättar
Žádné hodnocení
Äppelmarmelad
Žádné hodnocení
Sauterad lax
Žádné hodnocení
Sauterad chorizo
Žádné hodnocení
Brynt sidfläsk
Žádné hodnocení