Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 150 g de azúcar
- 8 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- 1 pellizco de sal
- 400 g de harina de repostería
- 1 cucharada de levadura química en polvo
Relleno
- 700 g de dulce de membrillo en trozos
-
70
g de vino dulce (por ej. Oporto, Marsala)
nebo 70 g de brandy
Montaje
- 1 clara de huevo ligeramente batida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3448 kJ / 824 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 134 g
- Tuk
- 29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pascualina
1h 45min
Entraña a la plancha con patatas y salsa criolla
30min
Tarta de ricota
4h
Torta Rogel
2 Std. 20 Min
Pionono de Navidad
2h
Pastafrola de naranja
3 Std.
Empanadas criollas
3 Std.
Dulce de batata
45min
Pastafrola de membrillo
2h
Budín de mandarinas
55 min
Empanadillas de maíz (empanadas de humita)
2 Std. 30 Min
Alfajores rellenos de dulce de leche
1 Std. 50 Min