Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 100 g de azúcar
- 200 g de manteca a temperatura ambiente, en trozos
- 2 huevos
- 1 cucharadita de polvo de hornear
- 400 g de harina 0000
Relleno
- 700 g de dulce de membrillo en trozos
- 70 g de vino dulce (Oporto, Marsala, Brandy)
Montaje
- 1 clara de huevo ligeramente batida
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3448 kJ / 824 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 134 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Pastafrola de membrillo
2 Std.
Tarta Pascualina
1 Std. 30 Min
Pionono relleno de dulce de leche
50min
Tarta de jamón, queso y tomate
1 Std. 10 Min
Chipa
30 min
Budín de naranja
1 Std.
Ñoquis de papa
1 Std. 30 Min
Budín de mandarinas
55min
Empanadas de humita
1 Std. 30 Min
Pepitas
55min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1h 25 min
Bizcochuelo de vainilla
40 Min