Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 100 g de azúcar
- 200 g de manteca a temperatura ambiente, en trozos
- 2 huevos
- 1 cucharadita de polvo de hornear
- 400 g de harina 0000
Relleno
- 700 g de dulce de membrillo en trozos
- 70 g de vino dulce (Oporto, Marsala, Brandy)
Montaje
- 1 clara de huevo ligeramente batida
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3448 kJ / 824 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 134 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Tarta Pascualina
1h 30min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1h 25 min
Pastafrola de membrillo
2h
Pepitas
55 min
Bizcochuelo de vainilla
40 min
Pionono relleno de dulce de leche
50 min
Rogel
2h 20 min
Empanadas de carne
1u. 50min
Budín de naranja
1h
Budín de mandarinas
55 min
Tortas fritas
1h 5 min
Chipa
30 min