Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Zucker
- 6 Eidotter
- 400 g Milch, 3,6% Fett
- 375 g Schlagobers, 36% Fett
- 300 g Ziegenfrischkäse
- ½ TL Salz
- 150 g Weizenmehl, glatt
-
75
g Butter, weich, in Stücken
nebo 75 g natives Olivenöl extra - 30 - 40 g Wasser, kalt
- 10 g Balsamico-Essig
- 1 EL Sesamsamen
- 250 g Rote Rüben, gekocht, in Stücken (2 cm)
- 120 g Wasser
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2285 kJ / 546 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 37 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 391 mg
Alternativní recepty
Bao-Buns aus dem Eier-Pochierer
1h
Maracuja-Creme-Törtchen
2 Std. 30 Min
Zitronen-Curry-Lavaküchlein
3h
Birnenspiralen auf Schokopudding
30min
Süßer Rote-Rüben-Dip mit Orange
15p
Limoncello Sorbet mit Minze und Basilikum
18h 30min
Vollkorn-Osterkranz mit geräucherter Forelle und Ei
1h 45min
Menü: Petersiliencremesuppe, Gemüse-Lachs-Päckchen & Crème Brûlée
55min
"Pastanaken" mit angedämpftem Gewürz-Lachs
1h 30min
Kokoscreme
7h 20min
Cremige Polenta mit Wildkräuterkäse und pochiertem Ei
45min
Café Latte-Tiramisu mit Pistazienkrokant
1h 30min