Miniroscón de Reyes (Spanish King's cake)

Miniroscón de Reyes (Spanish King's cake)

5.0 1 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 3hod.
12 pieces

Suroviny

Starter dough
  • milk
    80 g
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • sugar
    1 tsp
  • baker's flour
    130 g
Dough
  • sugar
    120 g
  • lemon zest only, no white pith
    1
  • orange zest only, no white pith
    1
  • milk
    60 g
  • unsalted butter room temperature
    70 g
  • eggs
    2
  • dried instant yeast
    4 tsp
  • orange blossom water (see Tips)
    30 g
  • baker's flour
    450 g
  • sea salt
    1 pinch
Assembly and decoration
  • egg beaten
    1
  • mixed glacé fruit
    100 - 150 g
  • flaked almonds
    30 g
  • sugar (moistened with a few drops of water)
    50 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 piece

Sodík 41.1 mg
Protein 9.1 g
Kalorie 1461.6 kJ / 349.3 kcal
Tuk 8.4 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 3.8 g
Sacharidy 60.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...