Zařízení & příslušenství
Miniroscón de Reyes (Spanish King's cake)
Příprava 30min.
Celkový 3hod.
12 pieces
Suroviny
Starter dough
-
milk80 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
sugar1 tsp
-
baker's flour130 g
Dough
-
sugar120 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
orange zest only, no white pith1
-
milk60 g
-
unsalted butter room temperature70 g
-
eggs2
-
dried instant yeast4 tsp
-
orange blossom water (see Tips)30 g
-
baker's flour450 g
-
sea salt1 pinch
Assembly and decoration
-
egg beaten1
-
mixed glacé fruit100 - 150 g
-
flaked almonds30 g
-
sugar (moistened with a few drops of water)50 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 piece
Sodík
41.1 mg
Protein
9.1 g
Kalorie
1461.6 kJ /
349.3 kcal
Tuk
8.4 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
3.8 g
Sacharidy
60.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Asian cucumber salad (Thermomix® Cutter)
Žádné hodnocení
Moroccan bundt
1hod. 20min.
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1hod. 30min.
Spinach turnovers (fatayer)
1hod. 25min.
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1hod. 30min.
Swedish carrot slice
2hod.
Gozleme
1hod. 15min.
Focaccia with onions
2hod.
Fluffy Japanese Cheesecake
1hod. 50min.
Blueberry Bundt Coffee Cake
1hod. 45min.
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1hod.
Dani Valent's Basque cheesecake
2hod. 10min.