![Miniroscón de Reyes (Spanish King's cake) Miniroscón de Reyes (Spanish King's cake)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1EE289C3-F8E3-4C5D-9BF3-E392378D4E54/Derivates/522CA9C1-F4CB-4CF5-8C2C-58FB0686A135.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Starter dough
- 80 g milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 tsp sugar
- 130 g baker's flour
Dough
- 120 g sugar
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 1 orange, zest only, no white pith
- 60 g milk
- 70 g unsalted butter, room temperature
- 2 eggs
- 4 tsp dried instant yeast
- 30 g orange blossom water (see Tips)
- 450 g baker's flour
- 1 pinch sea salt
Assembly and decoration
- 1 egg, beaten
- 100 - 150 g mixed glacé fruit
- 30 g flaked almonds
- 50 g sugar (moistened with a few drops of water)
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 1461.6 kJ / 349.3 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 60.2 g
- Tuk
- 8.4 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 41.1 mg
Alternativní recepty
Mini Classic Polish "torts"
2h 30 min
Hazelnut chocolate brioche
2 Std.
Berry and cream sponge "omelettes"
25min
Black sesame mochi ice cream
23h
Portuguese-style crème brûlée
25min
Maple-Buttered Rum Cider
Žádné hodnocení
Spanish King's Cake- Miniroscón de Reyes
3 Std.
Italian Easter bread
3h 50min
Crêpes
1 Std. 15 Min
Caterpillar chocolate roll
3 godz. 15 min
Poppy seed strudel
3 godz. 15 min
Triple layer bundt cake
1 Std. 30 Min