Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Coulis
- 200 g framboesas frescas ou congeladas
- 100 g açúcar
- 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
Pavlova
- 330 g açúcar
- 250 g clara de ovo (8 unid. aprox.), à temperatura ambiente
- 1 c. chá de extrato de baunilha
- 1 pitada de cremor tártaro
- 1 c. chá de vinagre branco
- 40 g amido de milho
Creme de framboesa
- 600 g natas c/ 35% de gordura
- 20 g framboesas frescas ou descongeladas
- 500 g frutos vermelhos
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1451 kJ / 345 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 11.4 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 90.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ovos-moles de 12 gemas
40 Min
Pavlova de laranja e pera - TM6
Brak ocen
Pudim Abade de Priscos - TM6
1 Std.
Grinalda de pavlova com coulis de framboesa, figo e romã
6h
Pavlova de frutos tropicais
2 Std. 15 Min
Pavlova de pêssego
2 Std. 30 Min
Calda de laranja e cravinho
35 Min
Ovos-moles de 6 gemas
40 Min
Ovos-moles de 8 gemas
45 Min
Lemon curd
20 min
Pavlova com coulis de framboesa
1 Std. 50 Min
Tarte de limão e merengue
30 Min