
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Coulis
- 200 g framboesas frescas ou congeladas
- 100 g açúcar
- 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
Pavlova
- 330 g açúcar
- 250 g clara de ovo (8 unid. aprox.), à temperatura ambiente
- 1 pitada de cremor tártaro
- 1 c. chá de extrato de baunilha
- 1 c. chá de vinagre branco
- 40 g amido de milho
Creme de framboesa
- 600 g natas c/ 35% de gordura
- 20 g framboesas frescas ou descongeladas
- 500 g frutos vermelhos
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 345 kcal / 1451 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 43 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 11.4 g
- Sodík
- 90.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Parfait de noz e ovos-moles da Ana Isabel Ferreira
5hod.
Grinalda de pavlova com coulis de framboesa, figo e romã
6hod.
Mini pavlovas com três recheios
5hod.
Pavlova de pêssego
2hod. 30min
Pudim Abade de Priscos
1hod.
Pavlova com coulis de framboesa
1hod. 50min
Pastel risoto em cama de espuma de morango
1hod. 30min
Ovos-moles de 6 gemas
40min
Lemon curd
20min
Pavlova de frutos tropicais
2hod. 15min
Ovos-moles de 8 gemas
45min
Pão-de-ló de Alfeizerão
45min