Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry
- 150 g sugar
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 200 g unsalted butter, at room temperature, plus extra for greasing
- 1 medium egg
- 1 egg yolk, from medium egg
- 1 pinch fine sea salt
- 400 g plain flour
- 1 Tbsp baking powder
Filling
- 700 g quince paste, cut in pieces (see tip)
- 70 g sweet wine (e.g. Port, Marsala, brandy)
Assembly
- 1 egg white, for brushing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3448 kJ / 824 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 134 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Pogača (bread)
3 Std.
Coconut cake
1h 20min
Mini Eccles Cakes with Potted Stilton
3j 40 menit
Chocolate Pudding
6 godz. 30 min
Rum Babas
3h 45min
Choux Pastry
2 godz.
Apple cake
1 godz.
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2h 45min
Crème Pâtissière
15 Min
Cheesecake
1 godz. 30 min
Cherry Crumble Cake
1h 45min
Tomato Focaccia
3 Std.