Zařízení & příslušenství
Quince Tart
Příprava 10min.
Celkový 50min.
8 portions
Suroviny
Pastry
-
sugar150 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
unsalted butter at room temperature, plus extra for greasing200 g
-
medium egg1
-
egg yolk from medium egg1
-
fine sea salt1 pinch
-
plain flour400 g
-
baking powder1 Tbsp
Filling
-
quince paste cut in pieces (see tip)700 g
-
sweet wine (e.g. Port, Marsala, brandy)70 g
Assembly
-
egg white for brushing1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
7 g
Kalorie
3448 kJ /
824 kcal
Tuk
29 g
Sacharidy
134 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Then. Now. Always.
50 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Plum Clafoutis
1hod. 15min.
Apple Tart
1hod.
Asparagus cream soup
30min.
Blueberry Peach Jam (No Added Sugar)
20min.
Asparagus Stem Soup
55min.
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1hod. 15min.
Poached Quince with Almond Flour Biscotti
1hod. 50min.
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1hod. 10min.
Grah i Varivah (Bean Soup)
2hod.
Apple and Kiwi Jam
40min.
Khachapuri
1hod. 30min.
Raw Beetroot Soup
5min.