Zařízení & příslušenství
Quince Tart
Příprava 10min.
Celkový 50min.
8 portions
Suroviny
Pastry
-
sugar150 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
unsalted butter at room temperature, plus extra for greasing200 g
-
medium egg1
-
egg yolk from medium egg1
-
fine sea salt1 pinch
-
plain flour400 g
-
baking powder1 Tbsp
Filling
-
quince paste cut in pieces (see tip)700 g
-
sweet wine (e.g. Port, Marsala, brandy)70 g
Assembly
-
egg white for brushing1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
7 g
Kalorie
3448 kJ /
824 kcal
Tuk
29 g
Sacharidy
134 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Then. Now. Always.
50 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Panna Cotta
6hod. 15min.
Tzatziki
Žádné hodnocení
Austrian Baked Rice Casserole with Apples
1hod. 45min.
Apple Buckle Cake
2hod.
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1hod. 15min.
Porcini Mushroom Risotto
35min.
Marzipan Balls
25min.
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2hod. 35min.
Cheese Puffs with Whipped Honey Cream Cheese
1hod. 5min.
Curry ketchup
30min.
Rustic Olive, Fig and Walnut Bread
2hod. 15min.
White Chocolate and Raspberry Cheesecake
6hod. 30min.