Quince Tart

Quince Tart

4.4 5 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 50min.
8 portions

Suroviny

Pastry
  • sugar
    150 g
  • lemon thin peelings of skin only
    1
  • unsalted butter at room temperature, plus extra for greasing
    200 g
  • medium egg
    1
  • egg yolk from medium egg
    1
  • fine sea salt
    1 pinch
  • plain flour
    400 g
  • baking powder
    1 Tbsp
Filling
  • quince paste cut in pieces (see tip)
    700 g
  • sweet wine (e.g. Port, Marsala, brandy)
    70 g
Assembly
  • egg white for brushing
    1

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 7 g
Kalorie 3448 kJ / 824 kcal
Tuk 29 g
Sacharidy 134 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...