Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry
- 100 g granulated sugar
- 200 g unsalted butter, cold, diced, plus extra for greasing
- 370 g plain flour
- 1 medium egg
- 1 pinch fine sea salt
Filling
- 800 g plums halved, stone removed
- 60 g granulated sugar
- 20 g unsalted butter
- ½ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp ground cloves
Assembly
- 1 Tbsp milk, for brushing/glazing
- 2 tsp icing sugar, for dusting
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 2135 kJ / 510 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 67.4 g
- Tuk
- 24.1 g
Alternativní recepty
Pissaladière
1 godz. 30 min
Rhubarb Vanilla Flan
50min
Carrot Cake Cupcakes
1h 20min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 godz.
Green pancakes with ham and cheese
55 min
Rhubarb Marzipan Slices
1 godz. 10 min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1h 20min
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5h 40min
Plum and Almond Traybake
1h 5min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 godz.
Apple and Blackcurrant Pie
2 godz.
Chocolate Beetroot Cake
2 godz. 20 min