![Baguette con salsa de ternera y hierbas Baguette con salsa de ternera y hierbas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d6e80cc3-2d7c-4b4f-b4a0-124b078a4c7c/Derivates/1ea42733-3be8-44d9-9ccc-6bda34f379cd.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Carne asada
- 1 cda de mezcla de hierbas de olor secas (p.ej. orégano, tomillo, estragón, albahaca...)
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 cdita de sal
- 3 - 4 pizcas de pimienta negra molida
- 500 g de carne de ternera
- 500 g de agua
Salsa de hierbas
- 25 g de queso parmesano, en trozos (2-3 cm)
- 20 g de almendras peladas
- 1 diente de ajo, pelado
- 10 g de hojas de perejil fresco
- 20 g de arúgula
- 2 - 3 pizcas de sal
- 60 g de aceite de oliva extra virgen
- 4 baguette (aprox. 20 cm de longitud)
- 80 - 100 g de jitomates cherry, en rebanadas
- 10 - 20 g de arúgula, para servir
- glaseado de balsámico, para rociar
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 2469.6 kJ / 590.3 kcal
- Protein
- 31.6 g
- Sacharidy
- 80.1 g
- Tuk
- 16.4 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 998.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada César con kale, arúgula y salmón
45 min
Entraña de ternera con chimichurri (Hestan Cue™)
30min
Costillas de cordero con aderezo de yogurt, menta y frambuesa
1h 30min
Pan brioche
14h
Queso de calabaza almizclera
Žádné hodnocení
Pan Piadina con pollo desmenuzado y crema de berenjena
2 godz. 10 min
Entrecot de ternera con ensalada campera (Hestan Cue™)
Žádné hodnocení
Salmón con salsa de naranja (Hestan Cue™)
25min
Pescado con adobo
1h
Mole amarillo
35min
Ravioles a la napolitana
50min
Costillas de cerdo a la BBQ en Cocción lenta
4h 25min