Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pato entero (1.8 kg aprox)
- 2 cucharaditas de sal
- ¼ cucharadita de nuez moscada en polvo
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 150 g de piloncillo, en trozos
- 150 g de manzana, descorazonada, en cuartos
- 150 g de pera, descorazonada, en cuartos
- 180 g de guayabas, en cuartos
- 100 g de tejocotes, deshuesados, en mitades
- 150 g de caña de azúcar, en bastones
- 1 rama de canela
- 3 pimientas gordas
- 2 anises estrellados
- 1200 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2575 kJ / 613 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 42 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ravioles de espinaca y requesón
40min
Sopa de calabaza con camarones y caviar
25 Min
Crema de brócoli con calabacita y Cuscús de naranja con pollo
50min
Pavo navideño
4h 30min
Mermelada de chabacanos deshidratados
40min
Costillas de cordero con aderezo de yogurt, menta y frambuesa
1 Std. 30 Min
Carlota de mango y queso
7h
Pay Marroquí de pato, chabacanos y piñones
50min
Masa para pay
40min
El mejor pavo navideño
4h 40 min
Chocolate caliente con aroma de cardamomo
20 Min
Crema de elote y estragón
1 Std.