Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biszkopty
- masło, do natłuszczenia
- 170 g cukru
- 3 jajka
- 170 g mąki pszennej
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
- 1 łyżeczka sody oczyszczonej
- 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego (volitelně)
Przełożenie tortu
- 100 g dżemu, np. truskawkowego lub malinowego
- 200 g śmietany, 36% tłuszczu, dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki
- maliny, świeże (ok. 150 g) do dekoracji
- 1 łyżka cukru pudru, do oprószenia
- Nutriční hodnoty
- na 1 kawałek
- Kalorie
- 1683 kJ / 402 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 25.5 g
Alternativní recepty
Podwójna Pavlova z owocami jagodowymi
5 Std. 30 Min
Rolada malinowa
1 godz. 20 min
Ciasto zebra
1 Std. 35 Min
Ciasto "Pszczółka"
1 Std. 45 Min
Fondant czekoladowy
50 min
Cytrynowe fondanty z nutą curry
3h 10min
Clafoutis z krojonymi śliwkami (TM5)
1h 15min
Torcik z bezą i truskawkami
2 Std.
Ślimaczki z budyniem i rodzynkami
1h 50min
Zapiekanka ziemniaczana (gratin)
1 godz. 20 min
Angielskie scones
50 min
Kotleciki z czerstwego chleba z serem i ziołami
35min