Frużelina tropikalna do tortów

Frużelina tropikalna do tortów

4.9 45 rating
Příprava 5min.
Celkový 10min.
16 porcji

Suroviny

  • 300 g mango, dojrzałego pokrojonego na kawałki (ok. 1 szt.)
  • 1 marakuja tylko miąższ
  • 5 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
  • 2 łyżki zimnej wody
  • 1 czubata łyżeczka skrobi ziemniaczanej

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porcję

Sodík 0.6 mg
Protein 0.2 g
Kalorie 55.5 kJ / 13.3 kcal
Tuk 0.1 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 3.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...