Zařízení & příslušenství
Pasta kaldu sayur
Příprava 20min.
Celkový 45min.
6 porsi
Suroviny
-
keju Parmesan (volitelně) potong kecil-kecil (3 cm)50 g
-
batang seledri (seledri Eropa) potong kecil-kecil200 g
-
wortel potong kecil-kecil250 g
-
bawang bombai potong bagi dua100 g
-
tomat potong kecil-kecil100 g
-
zukini potong kecil-kecil150 g
-
siung bawang putih1
-
jamur segar50 g
-
dried bay leaf (daun salam Eropa kering) (volitelně)1
-
campuran daun-daun aromatik segar (contoh: basil, sage, rosemary), daun saja6 tangkai
-
peterseli segar4 tangkai
-
garam kasar120 g
-
30 g airdry white wine30 g
-
minyak zaitun1 sdm
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 6 porsi
Protein
28 g
Kalorie
2226 kJ /
533 kcal
Tuk
29 g
Vláknina
18.4 g
Sacharidy
34 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Buku Masak Dasar
173 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Bawang Putih Dalam Minyak
15min
Pasta Jahe
15min
Dark Brown Sugar
Nessuna valutazione
Krimer Kopi Vanila
Nessuna valutazione
Mentega Tawar
Nessuna valutazione
Bumbu Gurih
Nessuna valutazione
Susu Kental Manis
50min
Pasta Olesan Anti Lengket
5min
Bubuk Kari Madras
Nessuna valutazione
Bumbu Lemon Pepper
Nessuna valutazione
Premix Kue dengan Mentega Putih
5min
Baking Powder Bebas Gluten
5min