Pasta kaldu ayam
TM6 TM5 TM31

Pasta kaldu ayam

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 300 g daging ayam, tanpa kulit, tanpa tulang and sinew free (from approx. 500 g chicken legs), potong kecil-kecil
  • 200 g campuran sayur putih (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), potong kecil-kecil
  • 4 tangkai campuran daun-daun aromatik segar (e.g. rosemary, thyme, parsley), daun saja
  • 150 g garam kasar
  • 100 g white wine
  • 1 dried bay leaf (daun salam Eropa kering)
  • 1 cengkeh utuh
  • 5 biji ketumbar

Nutriční hodnoty
na 4 porsi
Kalorie
2714 kJ / 649 kcal
Protein
58 g
Sacharidy
8 g
Tuk
35 g
Vláknina
5.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty