
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 克 火龍果 (紅肉),去皮切塊(約3公分)
- 200 克 水
- ½ 茶匙 梅粉
- 1 小撮 乾薑粉
- 1 小撮 肉桂粉
- 1 - 2 滴 新鮮檸檬汁
- 500 克 紅葡萄汁
- 80 克 蘭姆酒 (volitelně)
- 30 - 50 克 蜂蜜
- Nutriční hodnoty
- na 1 杯
- Kalorie
- 127.1 kcal / 531.3 kJ
- Protein
- 0.7 g
- Tuk
- 0.5 g
- Sacharidy
- 24 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 5.9 mg