Zařízení & příslušenství
炒牛肉条
Příprava 5min.
Celkový 15min.
1 完整食谱
Suroviny
-
油20 克
-
蒜头1 瓣
-
牛里脊 切粗条 (约1×4厘米),用厨房用纸将表面擦干250 克
-
盐 (volitelně)1 - 2 小撮
-
黑胡椒粉 (volitelně)1 - 2 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食谱
Sodík
569.7 mg
Protein
51.2 g
Kalorie
1886.6 kJ /
449.2 kcal
Tuk
27.1 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
5.6 g
Sacharidy
0.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
高温基础专辑
17 recepty/-ů
Čína
Čína