炒牛肉条

炒牛肉条

3.4 5 rating
Příprava 5min.
Celkový 15min.
1 完整食谱

Suroviny

  • 20 克
  • 蒜头
    1 瓣
  • 牛里脊 切粗条 (约1×4厘米),用厨房用纸将表面擦干
    250 克
  • 盐 (volitelně)
    1 - 2 小撮
  • 黑胡椒粉 (volitelně)
    1 - 2 小撮

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 完整食谱

Sodík 569.7 mg
Protein 51.2 g
Kalorie 1886.6 kJ / 449.2 kcal
Tuk 27.1 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 5.6 g
Sacharidy 0.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...