清蒸石斑鱼
TM5 TM6

清蒸石斑鱼

3.9 (10 hodnocení)

Suroviny

  • 1 条 石斑鱼, 500克左右,刮去鱼鳞,取出内脏
  • 2 支 葱, 打结
  • 10 克 姜, 切片
  • 10 克 料酒
  • 500 克 水, 蒸煮用
  • 30 克 豉油皇酱汁, 美善品自制

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
538 kJ / 128 kcal
Protein
24.5 g
Sacharidy
3 g
Tuk
1.3 g
Vláknina
0.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty