Zařízení & příslušenství
清蒸石斑鱼
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
石斑鱼 500克左右,刮去鱼鳞,取出内脏1 条
-
葱 打结2 支
-
姜 切片10 克
-
料酒10 克
-
水 蒸煮用500 克
-
豉油皇酱汁 美善品自制30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
24.5 g
Kalorie
538 kJ /
128 kcal
Tuk
1.3 g
Vláknina
0.2 g
Sacharidy
3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
食粤飘香
70 recepty/-ů
Čína
Čína