清蒸石斑鱼

3.9 10 rating
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份

Suroviny

  • 石斑鱼 500克左右,刮去鱼鳞,取出内脏
    1 条
  • 打结
    2 支
  • 切片
    10 克
  • 料酒
    10 克
  • 蒸煮用
    500 克
  • 豉油皇酱汁 美善品自制
    30 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 24.5 g
Kalorie 538 kJ / 128 kcal
Tuk 1.3 g
Vláknina 0.2 g
Sacharidy 3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...