
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 条 石斑鱼 500克左右,刮去鱼鳞,取出内脏
- 2 支 葱 打结
- 10 克 姜 切片
- 10 克 料酒
- 500 克 水 蒸煮用
- 30 克 豉油皇酱汁 美善品自制
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 128 kcal / 538 kJ
- Protein
- 24.5 g
- Tuk
- 1.3 g
- Sacharidy
- 3 g
- Vláknina
- 0.2 g