Zařízení & příslušenství
培根芝士酥脆葵花籽面包条
Příprava 15min.
Celkový 35min.
14 个
Suroviny
-
帕玛森奶酪 切小块100 克
-
高达乳酪(Gouda) 切小块70 克
-
面粉150 克
-
黄油 室温软化80 克
-
蛋黄1 颗
-
培根丁70 克
-
葵花籽40 克
-
干牛至叶1 茶匙
-
盐½ 茶匙
-
蛋 在碗内打散,涂抹用1 颗
-
面粉 撒粉用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 个
Sodík
178.3 mg
Protein
6.7 g
Kalorie
715.4 kJ /
171 kcal
Tuk
11.9 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
6 g
Sacharidy
9.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
我是小小厨师
10 recepty/-ů
Čína
Čína