Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g sıvı yağ
nebo 20 g zeytinyağı -
1
diş sarımsak
nebo 20 g kahverengi soğan -
250
g tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz, küpler halinde kesilmiş (3 cm), kağıt havlu ile kurulanmış
nebo 250 g tavuk göğsü fileto, derisiz, küpler halinde kesilmiş (3 cm), kağıt havlu ile kurulanmış
- Nutriční hodnoty
- na 200 g
- Kalorie
- 1878 kJ / 449 kcal
- Protein
- 59 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 167 mg
Alternativní recepty
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15 Min
Sotelenmiş Karışık Sebzeler
30 Min
Mantarlı ve Tulum Peynirli Bulgur Pilavı
20min
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25min
Basmati Pilavı
1h
Pirinç Pilavı Eşliğinde Tavuk Şiş ve Ilık Sebze Salatası
2 Std.
Sotelenmiş Biber ve Soğan
25min
Buharda Göz Yumurta
15 Min
Haşlanmış Makarna
25min
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 Min
Sotelenmiş Mantar
20min
Tavuklu Pilav
1ωρ. 10 λεπτ.