Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tavuk
- 2 diş sarımsak
- 10 g zencefil, taze kök
- 70 g un
- 20 g mısır nişastası
- 1 tk kabartma tozu
- 2 tk tuz
- ¼ tk karabiber
- 1000 g tavuk kanadı
Sos
- 5 diş sarımsak
- 10 g zencefil, taze kök
- 50 g esmer şeker
- 60 g pirinç sirkesi
- 60 g bal
- 30 - 50 g acı sos (ör. Sriracha)
- 30 g ketçap
- 15 g soya sosu
- 15 g susam yağı
- 1000 - 1500 g sıvı yağ, kızartmak için
- 1 yk susam, kavrulmuş
- 2 taze soğan, süslemek için dilimler halinde (5 mm) kesin
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 3819.9 kJ / 909.5 kcal
- Protein
- 43.7 g
- Sacharidy
- 47.3 g
- Tuk
- 63.5 g
- Nasycený tuk
- 15.7 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 1674.9 mg
Alternativní recepty
Surimi ve Krem Peynirli Sushi
1 Std. 20 Min
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1 godz. 15 min
Kremalı sebzeli tavuk
50 min
Susamlı Yapışkan Tavuk
40 min
Ton Balıklı Sebze Noodle
Žádné hodnocení
Fırında Parmesan Kıtırlı Somon ve Sebzeler, Limonlu Krema Sos
1 godz.
Kahve, Kakule ve Kakaolu Bademler
Žádné hodnocení
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1 godz. 25 min
Pirinç salatası
1 godz.
Buharda Lahanalı ve Etli Çin Mantısı
1 godz. 35 min
Portakal Soslu Tavuk Baget
1 godz. 25 min
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9 godz. 15 min