Kompatibilní verze
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g su
- 500 g pancar, kabukları soyulmuş, parçalara bölünmüş (2 cm)
-
500
g taze fasulye, kılçıkları alınmış, ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (3-4 cm)
(volitelně)
nebo 500 g kuşkonmaz, parçalara bölünmüş (3-4 cm) (volitelně) - 500 g bal kabağı, çekirdekleri çıkarılmış, sert kabukları iyice soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 115 kJ / 27 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 3.7 g
- Tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 2.8 g
Alternativní recepty
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20 Min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 Min
Buharda pişmiş kuşkonmaz
35min
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Žádné hodnocení
Körili Mercimek ve Buharda Balkabağı
1 Std. 15 Min
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45min
Buharda Pişmiş Somon
30 Min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35min
Dondurulmuş Ispanak Püresi
35min
Buharda pişmiş balık filetoları
25 Min
Buharda pişmiş karnabahar
30 Min
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35min