Kompatibilní verze
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g su
- 500 g pancar, kabukları soyulmuş, parçalara bölünmüş (2 cm)
-
500
g taze fasulye, kılçıkları alınmış, ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (3-4 cm)
(volitelně)
nebo 500 g kuşkonmaz, parçalara bölünmüş (3-4 cm) (volitelně) - 500 g bal kabağı, çekirdekleri çıkarılmış, sert kabukları iyice soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 115 kJ / 27 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 3.7 g
- Tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 2.8 g
Alternativní recepty
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30 min
Dondurulmuş Ispanak Püresi
35 min
Balık Buğulama ve Sebzeler
30 min
Rezene ve Balıklı Makarna
40 min
Sebze Suyu
Keine Bewertungen
Haşlanmış Patates
35 min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 min
Körili Mercimek ve Buharda Balkabağı
1 godz. 15 min
Çilekli Cin Fizz
10min
Buharda pişmiş kabak
35 min
Milföy Pastası
5h
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35 min