Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g de vinaigre
- 1 œuf de gros calibre, légèrement battu
- 165 - 175 g d'eau glacée, pour un total de 237 g de liquide
- 850 g de farine tout usage, séparée (425 g + 425 g), et un peu plus pour saupoudrer
- 454 g de saindoux, séparé (227 g + 227 g) partiellement congelé et coupé en cubes (voir conseil)
- 2 c. à thé de sel, séparé (1 c. à thé + 1 c. à thé)
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 5058 kJ / 1208.9 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 104.3 g
- Tuk
- 77.8 g
- Nasycený tuk
- 30.2 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 660.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto au parmesan (TM6 Métrique)
30min
Gâteau renversé à l’ananas
1 Std. 15 Min
Mayonnaise bistro
5min
Crème fouettée
10min
Saumon, sauce hollandaise au citron avec asperges et riz (Métrique)
45min
Soupe aux pois
2h 10 min
Confiture d’amélanches
35min
Pain au lait (TM5/6 Metric)
2h 20min
Purée de pommes de terre classique
50min
Tarte au sucre
45min
Petits pains mantou et potage de courge musquée (TM6 Metric)
55min
Pâte à pizza (TM5/6 Metric)
1h