Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g de vinaigre
- 1 œuf de gros calibre, légèrement battu
- 165 - 175 g d'eau glacée, pour un total de 237 g de liquide
- 850 g de farine tout usage, séparée (425 g + 425 g), et un peu plus pour saupoudrer
- 454 g de saindoux, séparé (227 g + 227 g) partiellement congelé et coupé en cubes (voir conseil)
- 2 c. à thé de sel, séparé (1 c. à thé + 1 c. à thé)
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 5058 kJ / 1208.9 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 104.3 g
- Tuk
- 77.8 g
- Nasycený tuk
- 30.2 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 660.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain artisanal (Betty) Métrique
4 Std. 35 Min
Crème fouettée
10 Min
Shortcake canadien aux fraises
30 Min
Œufs farcis
55 Min
Tarte au sucre
45 Min
Fèves au lard au sirop d'érable
31h 5min
Pâte à pizza (TM5/6 Metric)
1h
Petits pains mantou et potage de courge musquée (TM6 Metric)
55 Min
Soupe aux pois
2h 10min
Mousse de fruits rouges (TM6 Metric)
10 Min
Pain blanc de Terre-Neuve et toutons (pains frits)
4 godz. 40 min
Salade de chou
10 Min