Pâte à tarte traditionnelle

Pâte à tarte traditionnelle

3.7 10 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 15min.
6 morceaux

Suroviny

  • 15 g de vinaigre
  • 1 œuf de gros calibre légèrement battu
  • 165 - 175 g d'eau glacée pour un total de 237 g de liquide
  • 850 g de farine tout usage séparée (425 g + 425 g), et un peu plus pour saupoudrer
  • 454 g de saindoux séparé (227 g + 227 g) partiellement congelé et coupé en cubes (voir conseil)
  • 2 c. à thé de sel séparé (1 c. à thé + 1 c. à thé)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 morceau

Sodík 660.1 mg
Protein 15.5 g
Kalorie 5058 kJ / 1208.9 kcal
Tuk 77.8 g
Vláknina 3.8 g
Nasycený tuk 30.2 g
Sacharidy 104.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...