Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g d'abricots, coupés en deux et dénoyautés
- 500 g de sucre gélifiant (2:1)
- 50 g de jus de citron, fraîchement pressé
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 1719.6 kJ / 411 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 100.8 g
- Tuk
- 0.7 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 18.4 mg
Alternativní recepty
Tourte de Linz suisse
1 Std. 30 Min
Confiture de fraises
1h 5min
Confiture de prunes
45 Min
Tresse au beurre à 6 brins
2 Std. 35 Min
Confiture de pêches et de bananes
50min
Confiture de mûres et de poires
45 Min
Confiture de myrtilles
Pas d’évaluation
Confiture de pruneaux pour les provisions
55min
Confiture d'abricot pour les provisions
55min
Confiture avec sucre gélifiant
30 min
Gelée de groseille
50min
Confiture de pêches
1h 5min