
Kompatibilní verze
Basisopskrift på vegansk bechamel, ragu med røde linser og sautéret spinat og svampe
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vegansk bechamel sauce
- 700 g soyamælk
- ½ teske muskatnød, stødt
- 1 teske salt
- 40 g hvedemel
- 10 g olivenolie
- 2 - 3 knivspids sort peber, stødt
Ragu med røde linser
- 100 g gulerødder (ca. 1 gulerod), skåret i stykker
- 100 g løg halveret
- 80 g selleristilk skåret i stykker
- 2 fed hvidløg
- 80 g tørrede tomater i olie, drænet
- 30 g olivenolie
- 330 g røde linser, tørret (se tip)
- 1 - 1 ½ teske salt
- ½ teske sort peber, stødt
-
1 ½
teske sukker
nebo 1 ½ teske farin - 2 laurbærblade, tørrede
- 3 allehånde, hele (volitelně)
- 550 g vand
- 800 g hakkede tomater
- 30 g balsamico
Sautéret spinat og svampe
- 400 g spinatblade, friske
- 1000 g vand
- 40 g olivenolie
- 2 - 3 knivspids salt
- 2 fed hvidløg
- 60 g løg halveret
- 600 g champignon, frisk kvarte
- 1 teske salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3240 kcal / 13556.2 kJ
- Protein
- 163 g
- Tuk
- 104 g
- Sacharidy
- 465 g
- Vláknina
- 85 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Sodík
- 8447 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nøddesmør
Žádné hodnocení
Peanutbutter
Žádné hodnocení
Crunchy peanutbutter
Žádné hodnocení
Blomkålsris
10min
Mandelmælk
Žádné hodnocení
Tahin
Žádné hodnocení
Æggefri mayonnaise
Žádné hodnocení
Wakame gomasio
Žádné hodnocení
Basilikumolie
Žádné hodnocení
Grøntsagsbouillon
Žádné hodnocení
Cashewcreme
Žádné hodnocení
Soba nudler
Žádné hodnocení